Online szolgáltatások

Ügyfélkapu

Az Ügyfélkapun keresztül megtekintheti saját számláinak, és befizetéseinek listáját, szerződése adatait. A hibabejelentő segítségével gyorsan és egyszerűen jelezheti felénk, ha szolgáltatásunkban hibát észlelt, hogy a hibát mihamarabb elháríthassuk. Online telefonkönyvünk is az Ön rendelkezésére áll, ha tudni szeretné kit hívhat ingyen kábeltelefon előfizetésével. Az Ügyfélkapu elérhető a https://ugyfelkapu.hirsat.hu címen.

Webmail

Kedves előfizetőink a már jól megszokott webes felületen, biztonságos környezetben élvezhetik az elektronikus levelezés előnyeit: https://webmail.hirsat.hu/


Sebességmérő

Ellenőrizheti internet kapcsolatának letöltési, illetve feltöltési sebességét. A pontos mérés érdekében kérjük zárjon be minden internetes alkalmazást és a mérés ideje alatt lehetőleg semmilyen internet forgalmat ne bonyolítson. Kérjük, hogy ne futtasson olyan alkalmazást sem, mely a gépét terheli, lassítja. A sebességteszt indításához kérjük kattintson a "Begin Test" feliratra.
A kijelzett érték a pillanatnyilag mért sebességet mutatja, ami időszakonként változhat, és függ a helyi kábel-televíziós szegmens terhelésétől.

IP-cím lekérdezés:

Az Ön IP címe: 54.224.13.210